28082009_002-002.jpg



28082009_002-002.jpg, originally uploaded by selamba.net.

MMS BERGAMBAR – bertambah la hutangku.. Baru dapat surat pungutan kad kredit PUBLIC BANK .. Nian di hati nak buat BT kat public bank ni.. Apa-apa pun esoklah cerita..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to 28082009_002-002.jpg

  1. sara says:

    sabar la abg.. nanti ada la durian runtuh.. hehehe.. tapi…. timbus la balik tanah tu dulu yer… hehe…

  2. admin says:

    hahaha gali lubang tutup lubang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *