MMS – Selamba je tidur atas katil aku

Selamba je si kecik kucing kesayangan aku ni tidur kat atas katil.. Dah la esok aku kerja dua shift.. Sho.. Sho.. Get out out.. Hehe ok semua gua masuk tidur dulu ye.. Jangan lupe facebook aku ye.. Daa gud nite..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *