Yahooo MMS

Yahooo MMS

Originally uploaded by selamba.net

Yeah sekarang dah boleh update blog guna mms. Thanks mr justkhai sebab kasi
idea.. Anyway nak ckp thanks kat shah dan alice sebab banyak tolong aku
masa aku sakit gastrik ari tu..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Yahooo MMS

  1. wanie says:

    heh pose jek gastrik, gastrik jek pose..kuikuikui..xyah cakap salam kenal la kan..sila lawati blog saya jek kalau nak kenal :p, neway kalau ko ada dak2 smkjb punye blog bgtau aku ek 🙂 setakat ni aku jumpe ko soranggggg jek

  2. sara says:

    sian ko gastrik.. minum susu banyak2 k…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *