Jom Main YouTubillionaire!

Senang je.. jawab soalan yang diberikan dan anda boleh memenangi wang palsu bernilai 1juta dollar… siap boleh minta talian hayat lagi… cayalah si pemilik video ni agaknya berapa jam la dia nak siapkan permainan ni yek.. nak edit video nak kumpul soalan… huh macam-macam lah orang putih ni… banyak idea…

kepada sesiapa yang berminat boleh play video kat bawah ni dan jawab soalan dengan klik arahan jawapan atau talian hayat pada screen video… memang sempoi dan best…

rasanya aku macam nak buat la video ala-ala kuiz macam ni kan.. tapi versi melayu la… amacam?.. ok tak?..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Jom Main YouTubillionaire!

  1. Alicia says:

    tiada pun game….lor…

  2. admin says:

    @Alicia,

    alice mula-mula sekali klik video tu… pastu ikut arahan …. dan klik YES kat screen video tu kalau nak start…

  3. Alicia says:

    @admin, I got it, ahahaha..this man so creative…very nice game for those who are boring…ahahaha

  4. sara says:

    buat la zaid.. versi melayu kan.. ruby sokong.. mesti best…

  5. admin says:

    jom buat nak?… mesti gempak kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *