Terima Hadiah Dari Blogger : dakoris

Huhu hari ni sampai gak hadiah yang dinanti-nantikan… yeye dapat t-shirt Bandung.. Walaupun aku jawab contest tak tepat tapi dapat hadiah saguhati.. anyway thanks ye Su.. susah-susah je ko nih…

Blogger : http://dakoris.blogspot.com/ (rajin-rajin masuk la blog dakoris ni… baby Iris memang cute giler.. macam aku hehehehe)…

DSC_0006

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Terima Hadiah Dari Blogger : dakoris

  1. azila azis says:

    jeles!!!!!!!!!!!!! nak jugak… kalau tak muat.. akak muat rasanya… ekekekeke

  2. admin says:

    hahahah zaid pun tak muat… mak dah cop dulu la kak hahahaha…. akak lambat berapa minit je…

  3. Anarm says:

    nk jugak!!
    hehee

  4. admin says:

    aiork…. tak pe nanti saya buat contest pulak… nanti bro dan kak zila join la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *