Cashout Pertama Nuffnang Ku..

Yahooo, akhirnya aku dengan bangganya mengklik butang cashout kat akaun Nuffnang aku… walaupun nilainya tak banyak tapi boleh la beli sehelai t-shirt untuk raya nanti…  menang bagus la Nuffnang ni boleh dipercayai.. kita tunggu je la Cheque pertama Nuffnang ni sampai nanti. Huhu saja cashout awal sebab nak buat duit raya hahaha…

Kepada yang ada blog dan kalau nak cari duit lebih jangan lupa daftar Nuffnang dan letak iklan didalam blog anda.. Insyaalah ada rezeki mana tahu blog korang hot dapat la lebih sikit duit..

nuffnang

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Cashout Pertama Nuffnang Ku..

  1. azila azis says:

    oi oi… tahniah oi oi!

    zaid… jeles nyeeeee

  2. admin says:

    ala akak punya mesti lagi banyak dari zaid kan… sebab blog akak lagi gempak.. huhu..

  3. sara says:

    huhu.. ni untuk zaid yg aktif ok la kan… ruby letak kat blog sekolah dapat la ongkos.. Kat blog ruby tak berapa jalan lew.. Leh la bg duit raya tahun ni.. xyah la beli tshirt tu… hehe…

  4. admin says:

    ala ruby.. boleh je.. blog ruby pun ada pengunjung tersendiri… rambut sama hitam.. hati lain-lain.. blog ruby pun best apa… lagi ramai org masuk lepas ni..

  5. Pingback: Terima Kasih Nuffnang! | Mohd Zaid Othman

  6. HazwanHakim says:

    bro..bpe dpat??hehhe

  7. admin says:

    ala bro sikit je.. bawah rm100 je hehehehe

  8. HazwanHakim says:

    owh..ok la tu..huhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *