Pink – Please Don’t Leave Me

Baru aku tahu kenapa lelaki ni tinggalkan dia… nak tahu sebab apa tengok la video ni.. ini lagu terbaru dari Pink dalam album Funhouse. Banyak lagi lagu yang best dan lagu ni boleh tahan best gak.. apa yang penting aku suka penyanyi Pink ni… dia ada karisma tersendiri bagi aku.. bagi orang lain mungkin tak ada apa yang menarik pun…  anyway kita layaannnzzz!

I Dont Own Any Of This video, This is Only for entertainment Purpose (Enjoy)

Lyrics

Da da da da, da da da da
Da da da da-da da

I don’t know if I can yell any louder
How many time have I kicked you outta here?
Or said something insulting?
da da da da-da
I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces
When my heart is….broken

Da da da-da da
Please don’t leave me
Please don’t leave me
I always say how I don’t need you
But it’s always gonna come right back to this
Please, don’t leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I’ve never been this nasty
Can’t you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don’t mean it
I mean it, I promise

Da da da-da da
Please don’t leave me
Da da da-da da
Please don’t leave me
Da da da-da da
I always say how I don’t need you
But it’s always gonna come right back to this
Please, don’t leave me

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me
I can’t be without, you’re my perfect little punching bag
And I need you, I’m sorry.

Da da da da, da da da da
da da da da-da da
Please, please don’t leave me

Baby please don’t leave me
No, don’t leave me
Please don’t leave me no no no
You say I don’t need you but it’s always gonna come right back,
It’s gonna come right back to this.
Please, don’t leave me.
No.
No, don’t leave me
Please don’t leave me, oh no no no.
I always say how I don’t need you
But it’s always gonna come right back to this

Please don’t leave me
Please don’t leave me

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Pink – Please Don’t Leave Me

  1. Alicia says:

    hahaha…org gila kah tu perempuan??? siko…

  2. admin says:

    hahaha kalau bini aku macam perempuan ni tak tau la… mesti aku dah mati cepat kekeke..

  3. Alicia says:

    kat tampat sy kan, ada seorg perempuan ni kawen dgn org gila ko tau.mmg sy respectlah perempuan ni.dia setia dgn husban dia wlupun dia terpaksa hidup dalam ketakutan.nyawa dia n anak2 dia selalu dlm bahaya dowhh.kdg tgh2 mlm,dtg gila lelaki tu…siap nak bunuh dorg lagi,tp perempuan tu lari masuk hutan..sekarang dorg dah pindah ke kampung tempat perampuan tu lahir sbb laki dia selalu buat kacau kat tempat sy tu.bahaya dowhh siap bawa parang nak pukul org…

  4. admin says:

    @Alicia,

    ish bahaya dow….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *