Tanjung Inn Cherating

Seronok sangat hari ni sebab baru balik dari bercuti sama kawan-kawan pejabat aku. Destinasi percutian kali ini di Tanjung Inn Cherating. Ini kali kedua aku ke Cherating, sebelum ni aku tinggal kat Impiana Resort tapi sekali sekala nak rasa ala kampung sikit.. jadi kami cari chalet dan berkenan dengan Tanjung Inn ni…

Sebenarnya bukan ada apa pun kat Cherating ni, just suka-suka je nak releasekan tension dan nak happy-happy bersama-sama kawan. Sambil tu mana la tau kan kot-kot berputik ke cinta pandang pertama kat sana hahaha. Trip percutian kali ni memang best sebab ada sekali kawan-kawan satu kepala. Memang best kalau ada kawan satu kepala ni, sebab tak ada isu sombong, belagak, iri hati dan lain-lain…  kalau nak buat lawak sengal dan lawak lucah pun bebas, tak ada siapa nak halang hahahhaha…. tapi dosa sendiri tanggunh la..

DSC_0376

DSC_0145

Pokok kelapa nan sebatang… cantik kan tasik ni… tenang je… banyak ikan tau.. kalau sesiapa nak datang sini bawak la makanan ikan..

DSC_0146

Inilah chalet yang kami tinggal..

DSC_0147

Susur jalan dari Chalet ke pantai Cherating..

DSC_0151

Suasana tasik buatan yang menenangkan fikirang kita, harga bilik kami RM150 semalam, ada aircond dan TV.. biliknya pun besar dan ada dua katil besar… kalau tak nak aircond dan tv harganya RM55 saja semalam.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian and tagged , , , , . Bookmark the permalink.