Colmar Tropicale – Bukit Tinggi

Selepas beronok-ronok kat Tanjung Inn Cherating kami sempat singgah Colmar Tropicale – Bukit Tinggi, aku rasa ni kali ke 4 atau ke lima aku ke sini. Maklum lah masuk free sebab staff Berjaya hehehe… kalau bukan staff tak silap aku masuk kena bayar 10 ringgit untuk adult dan 5 ringgit untuk kanak-kanak.

Ok aku tak nak tulis apa-apa just nak tunjuk gambar waktu petang dan senja di Colmar Tropicale – Bukit Tinggi…

DSC_0393

DSC_0402

DSC_0419

DSC_0429

DSC_0404

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *