Monthly Archives: August 2009

Akan Datang : Pengembaraan Ke Zoo Negara!

Banyak tul akak aku shopping tiket Zoo negara tadi, total semua dekat RM200, yang bestnya tadi ada pameran Zoo Negara kat Jusco Cheras Selatan. Diorang buka booth jualan tiket dan pameran bergerak. Kat sini korang boleh dapatkan tiket dengan harga … Continue reading

Posted in Diriku | 2 Comments

Tarian Zapin @ Berjaya Times Square Kuala Lumpur

Petang tadi waktu lunch (gua tak gi mamak yek.. gua jalan-jalan times square je) tertengok budak-budak ni menari tarian zapin,.. huh tarian zapin ni kan?.. kalau salah betulkan ye… best gak tarian ni.. boleh jadikan senaman.. korang nak tau tak?.. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , | 1 Comment

I Just Want To Say IM SORRY!

Hari ni aku telah buat seseorang marah… ermmm mungkin dia marah kat aku kot… mungkin tersangat-sangat marah!, mungkin dia dah tak ingin tegur aku lagi, ermmmm apa dosaku, apa salahku…,  sorry banyak-banyak ye.. aku tau kau sakit hati dengan aku… … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , | 7 Comments

15malaysia : Halal

Synopsis A very silly slapstick comedy demonstrating the proper Islamic way to slaughter chicke

Posted in Macam-Macam | 1 Comment

28082009_002-002.jpg

28082009_002-002.jpg, originally uploaded by selamba.net. MMS BERGAMBAR – bertambah la hutangku.. Baru dapat surat pungutan kad kredit PUBLIC BANK .. Nian di hati nak buat BT kat public bank ni.. Apa-apa pun esoklah cerita..

Posted in Uncategorized | 2 Comments

Keri Hilson – Knock You Down – Live Walmart Soundcheck

Kalau dia awek aku kan best.. peduli apa orang kata dayang senandung ke, hitam legam ke… telinga keling ke… ada aku kesah..!! hahaha

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , | Leave a comment