Aku Nak Tengok Cerita Ni : MARS

Huhu baru tau kewujudan cerita ni, tapi tak sempat nak tengok satu episod pun lagi… apa-apa pun ni wishlist drama yang perlu aku tonton. Huhu cuti ni aku nak abiskan tengok… kalau sesiapa yang nak tengok boleh la pergi kat http://www.mysoju.com/mars/ , kalau korang nak tahu hero dan heroin ni pernah berlakon kat cerita Meteor Rain tak silap aku.. yang lelaki tu pulak adalah anggota kumpulan F4 (vic zhou) huhu kalau tak tau gi cari kat wikipedia…

MARS
MARS

A shy artistic girl, Qi Luo (Barbie Xu), is approached by a the care-free and play-boy Chen Ling (Vic Zhou), who asked Qi Luo for directions to a hospital. In a split-second Ling forgets what the hospital name was. Hurriedly Qi Luo draws a map for him, unknowing that she was drawing on the back of one her drawings. Ling thanked her but she ran off before she could hear him, he then noticed the picture and was touched. The next time they had seen each other, Ling told her about the picture but Qi Luo ignored him and said he could keep the picture. Ling was very touched by the picture and that drew him closer and closer towards Qi Luo. But his past comes back to haunt him when a new student arrives as well as Qi Luo’s past comes back. Feelings will collide when you have a jealous ex come to stand up and fight for Ling against Qi Luo and an known admirer confesses his feelings to Qi Luo.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Aku Nak Tengok Cerita Ni : MARS

  1. sara says:

    Meteor Garden la wehh.. Huahuahuahahahahahaa!!

  2. admin says:

    hahaha maca aku tak jenal sapa sara ni kekekeke…. ye la meteor garden season 1, season 2 dia panggil meteor rain hahahaha 😛 huhu kalau tak silap la… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *