Senaman Poco-Poco ke Jai-Ho

Best pulak aku tengok budak-budak ni menari lagu Jai-ho ni… boleh jadikan senaman ala-ala poco-poco kat sekolah tu…. apa kata lepas ni kita tukar lagu pulak untuk senaman?… ok gak kan… huhu aku ni dari dulu nak bersenam tapi hampeh.. beli alat senaman beratus-ratus tapi pakainya kejap je.. kan best kalau ada group nari-nari ni.. leh gak ilangkan peluh, ni tak asik terperuk kat rumah je… huhu wei kawan-kawan aku semua… jom kita buat team senaman jai-ho nak.. hahahaha gerenti ramai yang nak join… oh ye kalau kat office aku pagi-pagi buat senaman ni gerenti kualiti kerja pun bagus ye la lepas senaman mesti tak mengantokkan…

Senaman Jai-Ho oleh budak-budak kilang mana tah… tapi nampak macam best la pulak…

kalau dulu ramai orang buat senaman poco-poco… ok gak senaman ni boleh keluarkan peluh gak..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Senaman Poco-Poco ke Jai-Ho

  1. Alicia says:

    yg pakai baju oren tu kerja kilang eh? kan ada 1 penjara negara mana ntah…tak sure….tp dorg pakai baju color oren juga pastu selalu buat senaman…

  2. admin says:

    @Alicia,

    kilang kot alice… kalau penjara takkan ramai cam ni… budak2 muda lagi..

  3. shima says:

    memang penjara tu lah . asalnya warden tu nak kurangkan masalah dalam penjara sebab selalu ada pergaduhan antara banduan. jadi dia dpt idea ini. sejak tu tiada lagi pergaduhan sebab semua dah mengenali satu sama lain akibat keseronokan menari

  4. mohdzaid says:

    Oh mcm tu ke.. Terima kasih bagi info ni.. Sent from my BlackBerry® smartphone

  5. wawa says:

    hahahahahahahahn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *