MJ – I’ll Be There

Untuk pengetahuan korang lagu ni memang lagu kegilaan aku suatu ketika dulu… memang penuh makna… jom la kita tengok video ni yang telah dirosakkan semula oleh Mariah Carey & Trey Lorenz Live @ Michael Jackson Memorial – Staples Center… walaupun lagu yang sedap ni jadi hancus tapi aku tetap terharu dowh..!!

Apa-apa pun aku lagi suka penyanyi asalnya MJ bersama abang-abangnya The Jackson 5 yang tiada pengganti…. huuuwaaaa…!! i love u MJ…

Lirik

You and I must make a pact, we must bring salvation back
Where there is love, I’ll be there

I’ll reach out my hand to you, I’ll have faith in all you do
Just call my name and I’ll be there

I’ll be there to comfort you,
Build my world of dreams around you, I’m so glad that I found you
I’ll be there with a love that’s strong
I’ll be your strength, I’ll keep holding on

Let me fill your heart with joy and laughter
Togetherness, well that’s all I’m after
Whenever you need me, I’ll be there
I’ll be there to protect you, with an unselfish love that respects you
Just call my name and I’ll be there

If you should ever find someone new, I know he’d better be good to you
‘Cause if he doesn’t, I’ll be there
Don’t you know, baby, yeah yeah
I’ll be there, I’ll be there, just call my name, I’ll be there

(Just look over your shoulders, honey – oo)

I’ll be there, I’ll be there, whenever you need me, I’ll be there
Don’t you know, baby, yeah yeah

I’ll be there, I’ll be there, just call my name, I’ll be there…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video. Bookmark the permalink.

6 Responses to MJ – I’ll Be There

  1. Alicia says:

    yg mariah carey nyanyi tu time memorial kan??akhirnya dorg upload juga dlm youtube sbb sy tak dpt tengok d astro ari tu… hei…mariah is 1 of my favourite artist…ahaha..ok what dia nyanyi tp compare yg asal of coz lah…ori lagi best..

  2. admin says:

    huhu ntah la maybe sebab aku tak suka maria curry kot… hehehe

  3. kuina says:

    u a not alone!

  4. Alicia says:

    @admin, ko x suka mariah eh….aku suka dowhhh…suara dia best…cantik pula tue..

  5. admin says:

    yes.. im not alone sebab ada anda semua…

  6. admin says:

    aku bukan tak suka dia… tapi suara dia nyaring sangat la.. sakit telinga aku… lagipun dia suka tersekat-sekatkan lagu tu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *