Dia Sedap Main Aku Dapat Anak!

Hahaha macam gempak je kan tajuk aku kali ni.. hehe saja je gempak-gempak bukan apa pun. Ni ha nak cerita hari ni aku dapat anak lagi. Anak kucing la, apa korang ingat aku ni lelaki jalang ke main sedap main je ngan betina hanyir kat luar tu kekekeke.. ops terlebih sudah!..

Si kunsa tu hari ni beranak lagi 4 ekor menjadikan keseluruhan kucing aku sekarang dah jadi 16 ekor, kalau tak sebelum ni ada dalam 25 ekor tapi dah banyak yang mati dan dimakan anjing. Aduh lagi teruk la perbelanjaan aku lepas ni, kena ikat perut la aku jawabnya. Hehehe ala tu tak kesah apa yang aku makan tu la kucing aku makan, tapi kucing aku ni berkira sikit makan nak yang sedap-sedap je.

Huhu siapa yang nak ambik anak kucing untuk jadikan anak angkat amatlah dialu-alukan… korang kasi duit aku jaga… :P nak kasi ambik bawak balik rumah tu sorry la sebab aku sayang gile kat kucing-kucing aku ni..

DSC_0109

Empat ekor semuanya… kucing ni kacukan parsi tau… kalau dah besar mesti comel macam tuan dia gak kekeke..

DSC_0111

lepas je mak dia nampak aku usik anak dia terus mak dia mengamok, biasa la mak siapa yang tak sayang anak kan..

DSC_0112

Yang bestnya siap bawak geng tu nak selamatkan anak dia.. hahahaha

DSC_0114

Kasih ibu membawa ke syurga… tu lah dia namanya kucing.. pantang orang usik anak dia… mesti dia marah…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , . Bookmark the permalink.