Blog@selamba.net/* */

Seperti yang korang semua tahu sekarang aku nak bukak section blog untuk semua member-member selamba.net yang aktif di forum dan yang berminat sahaja. Apa yang akan aku berikan adalah sebuah blog untuk setiap orang, subdomain, ftp akaun dan 30mb tempat simpanan file. Menarik kan?.. kalau berminat silahlah lawat forum selamba.net untuk maklumat lanjut.

Tapi ingat!. Blog ini hanya untuk member selamba dan mereka yang BERMINAT sahaja. Kalau didapati blog anda tak update-update kami sengan tak segan silu akan terminated akaun blog anda.

Selain daripada itu korang perlu promot link/banner selamba.net dan selamba.org didalam blog anda. Ye la tak salahkan kalau kita sama-sama promot selamba.net dan selamba.org .

Okey lah kalau ada apa-apa masalah atau pertanyaan silalah reply dekat forum selamba.net ye… thanks yaaaa…!!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *