OSAKA Malaysia?

Arhh aku offday hari ni.. router Belkin aku pulak asik disconnect je.. rasa macam nak campak je dalam sungai depan rumah aku ni. So bila dah jadi macam tu apa lagi aku ambik bantal dan sambung tidur la hahahaha. Hari ni aku banyak habiskan masa mendengar lagu-lagu kumpulan Disagree ni, waaa layan gak album terbaru diorang ni.. lain dari yang lain… lagi pun semalam ada press release kat HRC jadi aku tak lepaskan peluang ni untuk bertemu dengan lebih dekat lagi.

Dalam satu hari ni aku asik dok putar lagu Osaka dan Immune je ntah la aku memang suka lagu ni.. tak caya korang dengar lah.. memang syok…. sesiapa yang belum dapatkan album mereka boleh dapatkan dipasaran sekarang.. Beli yang Ori yee..!!

DSC_0100

sekali sekala aku bergambar macam ni… nampak hensem plak rambut aku kekekeke… (hehe aku baru gunting rambut tau..)

DSC_0096

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to OSAKA Malaysia?

  1. KNizam says:

    cun la plak design dia. cool !hehe 🙂

  2. Alicia says:

    hahahaha…aku pun ada tau cd tu…ada org kasi aku petang td…tgh dengar lah ni…mmg best….rambut ko??? ko macamana pun tetap hensemlah zaid…no worries…yahoooooo… :-p

  3. admin says:

    ni special edition punya bro… tak tau la berapa ringgit kat kedai… huhu saya dapat free jew…

  4. admin says:

    huhu ko pun dapat?… waaa macam mana ko bleh dapat?…

  5. Bugil says:

    🙂 aku hanya mampu tersenyum

  6. Alicia says:

    tulah zaid…ko bg org lain cd depan2 aku..aku terasa tau (touching dowwhhh ahahahaha..biar benar???)…nak harapkan ko bg cd tu….smpi aku balik sabah pun ko tak kan bg…dasaarrr…

  7. admin says:

    @Bugil,

    huhu baru aku tau… hahahaha

  8. admin says:

    @Alicia,

    hahaha org bagi kau cd tu mesti ada apa-apa ngan kau kan… oooohhh padan la macam ada something je… rupa-rupanya…. hahahahhaa

  9. Alicia says:

    @admin, ko ni zaid…manade…dgn muka tak tau malu sy minta cd tu dowhh…ko ni…(e e ko jeles ke zaid?? x sangka ko ada perasaan jeles gak eh ???)

  10. admin says:

    hahaha mana ada aku jeles… 😛 aku terkezut je… ops tak nak cakap apa-apa la kang dia marah 🙂

  11. Bugil says:

    aku hanya mampu tergelak&ketawa kerana takde ape2 yg perlu di sensasikan, Alice n Bugil just a fren, nothing special bout it, i will ensure it,i wont go far, i promised!

  12. Pingback: Aku Zaid » Disagree “Osaka” – Video Clip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *