Monthly Archives: July 2009

Aku Nak Tengok Cerita Ni : MARS

Huhu baru tau kewujudan cerita ni, tapi tak sempat nak tengok satu episod pun lagi… apa-apa pun ni wishlist drama yang perlu aku tonton. Huhu cuti ni aku nak abiskan tengok… kalau sesiapa yang nak tengok boleh la pergi kat … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , | 2 Comments

Rahsia Nama Dari Facebook Apps

Benda ni dah lama aku perasan kawan-kawan jemput ambil bahagian dalam aplikasi Facebook ni… tapi baru hari ni tergerak nak jenguk. Kat sini aku cuba-cuba la tengok rahsia nama aku Mohd Zaid Othman kat aplikasi ni. Huh agak betul gak … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , | 1 Comment

Senaman Poco-Poco ke Jai-Ho

Best pulak aku tengok budak-budak ni menari lagu Jai-ho ni… boleh jadikan senaman ala-ala poco-poco kat sekolah tu…. apa kata lepas ni kita tukar lagu pulak untuk senaman?… ok gak kan… huhu aku ni dari dulu nak bersenam tapi hampeh.. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , | 5 Comments

MJ – I’ll Be There

Untuk pengetahuan korang lagu ni memang lagu kegilaan aku suatu ketika dulu… memang penuh makna… jom la kita tengok video ni yang telah dirosakkan semula oleh Mariah Carey & Trey Lorenz Live @ Michael Jackson Memorial – Staples Center… walaupun … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | 6 Comments

Lelaki Juga Menangis!

Aku pernah ditanya oleh kawan-kawan, ‘pernahkah kau menangis?..’ dengan selamba je aku jawab ‘ Ya aku memang suka menangis’. Patutkah aku menangis?.. ya memang patut sebab lelaki juga berhak untuk menangis. Bukan nak cakap kalau lelaki tu menangis tak macho … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , | 6 Comments

Dia Sedap Main Aku Dapat Anak!

Hahaha macam gempak je kan tajuk aku kali ni.. hehe saja je gempak-gempak bukan apa pun. Ni ha nak cerita hari ni aku dapat anak lagi. Anak kucing la, apa korang ingat aku ni lelaki jalang ke main sedap main … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , | 13 Comments