Iklankan Band Anda @ Gigmalaysia.com

Sebelum tu nak minta maaf sebab dalam seminggu ni aku bz kerja dan pergi album release sana sini.. so blog mohdzaid.com ni akan slow sikit untuk 3-4 hari lagi..

Ok berbalik kepada cerita Gigmalaysia.com ni, setelah hampir 7 bulan aku dan adik aku membangunkan laman web Gigmalaysia.com ramai diantara band-band indie mula mempromosikan diri mereka disini. Tapi atas sebab-sebab adik aku yang masih belajar dan aku yang asik bz kerja dan update blog sendiri sampaikan laman web tersebut jarang dikemaskini dan terabai sampai dah bersawang-sawang.

Sekarang aku akan mula mengupdate dan dalam proses mengubah script dari Joomla ke WordPress yang aku rasakan lebih mudah untuk dikemaskini. Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk mempromosikan album atau band atau gig anda sila emailkan kepada saya di admin@mohdzaid.com ataupun admin@gigmalaysia.com , Sila sertakan biodata dan gambar band anda yang hendak dipromosikan, kami tak kira anda sudah popular atau baru nak naik, niat kami hanya satu, memartabatkan industri musik indie Malaysia dimata dunia.

Yang Benar

Co Admin Gigmalaysia.com (Mohd Zaid Othman)

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Iklankan Band Anda @ Gigmalaysia.com

  1. Alicia says:

    Cantik website gigmalaysia….Gud luck in doing your work…If u put your effort in it, trust me u will have a very worth skill….I always have faith in your talent…just dont waste it…

  2. Bugil says:

    I think u can beat your brother zaid soon, nice web, but need improvement, i mean more story needed, u have talents in playing guitar coz i saw u playing in the blog, keep up the good work n don’t let a girl down u. All the best!
    Zaid can u support Malaysian Band! if u disagree, thats mean u don’t pround to be a malaysian, peace bro!

  3. admin says:

    huhu comming soon… aku tengah masukkan cerita ni…

  4. Alicia says:

    ada kah zaid main guitar dlm blog ni bugil ??? ko ni ada2 ja…ahahahah…sy pon mau tengok… 🙁 waaa kalau macam ni ..apa kata 1 day….kita pegi jaming…sy nyanyi ,korg men guitar…ahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *