Tahukah Korang?.. aku suka lagu ni..

You Raise Me Up – Josh Groban lirik dia simple je.. tapi sungguh mendalam bagi aku…

“You Raise Me Up”

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up… To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up… To more than I can be.

There is no life – no life without its hunger;
Each restless heart beats so imperfectly;
But when you come and I am filled with wonder,
Sometimes, I think I glimpse eternity.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up… To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up… To more than I can be.

You raise me up… To more than I can be.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Tahukah Korang?.. aku suka lagu ni..

  1. Alicia says:

    Sy pon suka lagu ni zaid…suara mamat hensem ni mmg power root. kalau lagu ni ada kat ofis, mesti sy dah lama berkaraoke. Lagu ni mendalam bg engko zaid..hish hish hish!! apa yg dalam sgt tue???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *