Siapa Manohara Odelia Pinot?

Aku rasa satu Indonesia dah kenal siapa Manohara Odelia Pinot bekas model Indonesia ni yang mendakwa dirinya diculik, Macam-macamlah diorang ni ada je isu nak di besar-besarkan. Mana satu yang betul aku sendiri tak tahu, ala hal rumah tangga orang buat apa nak ambik tahu kan.. Media Indonesia sekeras-kerasnya menghentam Malaysia khususnya Tengku Temenggong Fakhry Petra terhadap kes ni, nampaknya media Indonesia sengaja ‘HOT’ kan cerita dan expesially mak Manohara, Desi Fajarina yang saja nak menambah-nambah. Apa-apa pun kepada sesiapa yang masih belum kenal Manohara Odelia Pinot ni sila tengok visual ni dan anda nilaikanlah sendiri, aku tak nak komen apa-apa kang tak pasal-pasal aku pulak yang kena hehehe.. apa-apa pun aku tetap bangga dan sokong negaraku Malaysia.. dan aku berharap kes ini dapat diselesaikan dengan cepat supaya hubungan Malaysia dan Indonesia kembali aman hendaknya..

Who is Manohara Odelia Pinot?

Sahabat Kerajaan Kelantan Malaysia Bicara (1/2) Manohara

untuk informasi lanjut tentang Manohara Odelia Pinot sila ke http://ohartis.com/tag/manohara-odelia-pinot/ dan tak perlulah aku copy/paste kat blog aku ni lagi ye hehehe… kredit to ohartis.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Siapa Manohara Odelia Pinot?

  1. Alicia says:

    Cantikkk…

  2. cewek cleaner kat imbi plaza mendakwa dirinya diculik tak plak masuk paper dan blog.

  3. zara says:

    Si Manohara itu memang gedik dan gilak. Udah enggak bisa bebas maka dituduhin suami mendera. Dulu gatal banget mau kawen… pantang liat orang kaya… cobak lu pikir… org didera bisa senyum riang diwawancara? Apa muslihat dia menyertai rusuhan di Ambalat? Ini segala hasutan pembangkang yang mahu memalukan pemerintah. Mereka ini yg mau menghancurkan Malaysia. Dan Manohara serta ibunya Desi Fajarina adalah badut mereka.

  4. admin says:

    @Alicia, yes memang cantik pun.. tapi perangai tak berapa cantik..

  5. admin says:

    @Minister Of Mind, hahaha mereka ni nakkan publisiti murahan…

  6. admin says:

    @zara, lagi satu jangan kita kawin kerana rupa paras… tapi hati budi tu lebih penting..

  7. Bugil says:

    Media Indonesia banyak mengeluarkan kenyataan yang tidak betul kepada kerabat diraja, sedangkan kerabat diraja sendiri setakat ini tidak pernah mengeluarkan apa2 kenyataan yang berbentuk menjatuhkan imej seseorang sebaliknya mengajak mereka di seberang sana berbincang secara pofesional, media indonesia sedang memalukan diri mereka sendiri kerana beberapa cerita yang mereka anggap fakta telah di persoalkan dan bercanggah, situasi sekarang boleh di anggap seperti peperangan, orang di seberang sana banyak menyerang dan kita hanya bertahan sebab kita tahu dan boleh menilai keadaan, apepun tepukla dada tanyala selera, manohara memang cantik tapi tak matang, so what’s the point, ironiknya media di sana cube memburukkan imej malaysia tetapi sebaliknya berlaku, “diam itu pintar”
    daulat Tuanku!

  8. admin says:

    @Bugil, betul tu diam tak beerti takut…. kita cool je..

  9. Alicia says:

    @admin, ayat puaka dowh…takot aku dengar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *