Pesta Malam Indonesia 3 @ Maju Junction (Sesi Bertemu Peminat)

Hari ni kat Maju Junction ada sesi bertemu peminat dengan artis-artis PMI3, aku tak dapat pergi sebab kerja jadi aku wakilkan rakan wartawan aku merangkap adik aku sendiri untuk membuat laporan. Hehehe dah macam watrawan berita kami ni, mana-mana je mesti ada hehehe dah nama pun peminat kipas tak mati kumpulan Indonesia hehehe..

Yang pasti esok adalah hari konsert dan aku akan pastikan banyak lagi gambar-gambar bakal dirakam.. huhu..

maju_junction_PMI3_0011

Turut hadir bertemu peminat kumpulan Andra & The BackBone… cayalah diorang ni.. memang gempak..

maju_junction_PMI3_0029

Adam Sheila On7 dengan gayanya tersendiri..

maju_junction_PMI3_0030

Duta So7, walaupun penat sebelum ni ada konser kat Jakarta tapi tetap dengan senyumannya khas untuk peminat.

maju_junction_PMI3_0031

Error So7,… thumbs up untuk UzairSheila (adik aku) dan Mohdzaid.com sebab publish gambar ni ekekeke…

maju_junction_PMI3_0032

Brian So7, uihhh kenapa muka tu..?… tak takut langsung kekekeke..

maju_junction_PMI3_0102

Oke kalau nak tengok lagi gambar-gambar mereka sila klik link dibawah… tapi jangan marah sebab semuanya gambar Sheila on 7,… sebab apa?.. sebab kami peminat setia kumpulan SO7 hehehe..

Gambar lanjut sila ke : www.mohdzaid.com/gallery



About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Pesta Malam Indonesia 3 @ Maju Junction (Sesi Bertemu Peminat)

  1. nb says:

    Ada masa yang sama sekarang ini media Indonesia dan pengikut mereka menghentam Malaysia habis-habisan dengan menjadikan Manohara Odelia Pinot dan ibunya sebagai pelakon utama.
    Roadshow Manohara dan ibunya yang juga bekas banduan itu mendapat liputan meluas kerana dakwaan kononnya didera orang suaminya seorang warga Malaysi Dalam hal macam ini kita kena ada rasa patriotik. Kita diganyang habis-habisan oleh media di sana. Di sini kita mengangung-agungnya orang mereka,” kata seorang penyanyi lelaki=Mangga online

  2. admin says:

    jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga… media malaysia ni sebab dek jaga oleh kerajaan je kalau tak mau diorang balas balik.. bagi zaid biar orang buat kita.. jangan kita buat orang dah la..

    bukan niat nak mengagungkan tapi ternyata lagu diorang best..

  3. farina says:

    Marilah join Sheilagank Malaysia!

  4. NurIzzati says:

    gambar the lucky laki ade tak? he he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *