Stres Di Tempat Pekerjaan?

Adakah korang rasa korang pun stres di tempat pekerjaan?…

Image thanks to : http://theministryofmind.blogspot.com/ dan kalau rasa korang nak tahu cara kurangkan stress tu bolehlah gi kat link blog tuan minister tu ye…  kalau tak pun boleh dapatkan di hospital-hospital berdekatan anda.. :P

f_Image052m_123c7b0

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Kerja and tagged , , . Bookmark the permalink.