Orang Kajang Memang Terbaik!

Sesi Bertemu Media – Artis Pesta Malam Indonesia 3

dalam Konsert oleh

man zoekt man in Emmeloord pmi3_0048

kvinna söker par i Falkenberg pmi3_0039

par söker kvinna i Umeå pmi3_0052

liek na potenciu Hahaha jangan cemburu ye gue dapat berfoto sama-sama Gigi Band dan Andra & Backbone… dan yang paling penting gambar bawah ni dapat bergambar sama En. Wan (Boy) sebab tanpa dia tak sampai la saya ke sini …. terima kasih banyak-banyak ye..

ginekomastija pmi3_0040

Hari ni pada sesi bertemu media untuk semua para artis Pesta Malam Indonesia 3 telah berlangsung di Hotel Saujana Subang dengan jayanya. Majlis yang dianjurkan untuk para media menemuramah para artis yang terlibat semasa konsert malam itu nanti. Aku di Mohdzaid.com tidak ketinggalan untuk meninjau majlis press conference itu tadi.. agak sedikit kekeliruan pada email yang aku terima kerana sesi media itu berlangsung pada jam 3 petang, tetapi apabila aku tiba di perkarangan hotel jam 2 petang majlis tersebut telah berlangsung, rupa-rupanya pihak penganjur telah membuat perubahan waktu dan tidak memaklumkan kepada aku. Agak terkilan tetapi apakan daya aku hanyalah seorang blogger persendirian bukannya wartawan hiburan hehehee… tak apa aku tak ambik hati pun janji aku dapat info dan gambar-gambar artis kegemaran aku ni cuma tak sempat nak bergambar dengan Sheila on 7 dan Dewa sebab diorang terlalu penat dan dah masuk dalam hotel masing-masing.. insyaalah sabtu ni masa konsert kalau ada peluang aku nak bergambar ok…

Pada sidang media itu juga, aku dan adik sempat menemuramah dan bertanya khabar pada beberapa artis seperti Gigi, Andra & BackBone dan Padi. Mereka sungguh peramah sekali dan melayanan semua persoalan, gossip, dan cerita terkini berkenaan band masing-masing. Walaupun ini pertama kali aku menghadiri dan menjadi wartawan “segera” aku tidaklah gugup dan gementar, rasa macam dah lama kenal je ngan diorang tu semua hehehe…  Apa-apa pun diorang memang best la,.. petang ni jam 5 mereka akan mengadakan sesi bertemu peminat di KL Sentral dan esok di Maju Junction. Jadi kepada semua peminat silalah ke sana untuk bertemu artis kegemaran anda. Dan masih boleh dapatkan tiket berharga RM63 di kaunter axcess tiket.

Sesiapa yang nak beli tiket dari aku RM50 untuk 1 tiket,… aku ada 2 tiket… boleh contact aku


pmi3_0003

pmi3_0006

pmi3_0008

pmi3_0010

pmi3_0018

pmi3_0025

pmi3_0020

pmi3_0026

pmi3_0027

pmi3_0036

pmi3_0041

Gambar lanjut sila ke : mohdzaid.com/gallery


Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

K-POP Dream Concert

안녕하세요. NUFFNANG 말레이시아 내 K-POP 드림 콘서트 이뤄 겐팅 덕분에 -(Hello. Thanks
Kembali Ke Atas