Jemputan Khas Ke Sidang Media PMI3

DSC_0208

Pertama sekali aku nak ucapkan terima kasih kepada pihat Fat Boys sebab sudi jemput saya dan adik untuk hadiri sidang media PMI3 esok. Terharu sangat-sangat sebab dapat peluang ni.. sejak aku promot Pesta Malam Indonesia 3 ni kat blog aku, aku tengok hits enjin carian google paling tinggi yang masuk blog aku.. huhu alhamdulillah blog yang tak seberapa ni di nilai oleh orang ramai… apa-apa pun aku akan post artikel-artikel pasal PMI3 ni lagi dari masa ke semasa..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *