Tiket Pesta Malam Indonesia 3

tiket_pesta_malam_indonesia_3_0002

Yahoo!! akhirnya terbeli gak aku dan adik aku tiket Konsert Pesta Malam Indonesia 3 ni. Tadi aku dah kasi duit kat adik aku, tetiba dia rajin nak gi Alamanda Putrajaya beli tiket ni kat kaunter Axcess tiket. Kepada yang nak dan rancang nak beli tiket untuk menyaksikan Pesta Malam Indonesia 3 ni bolehlah cari Axcess Tiket yang berhampiran atau tengok info kat Pesta Malam Indonesia 3. Aku berharap sangat kalau pihak pengurusan Fat Boys dapat lepaskan aku dan adik aku bergambar masa konsert tu nanti…

tiket_pesta_malam_indonesia_3_0003

Oh ye lupa nak kasi tahu, melalui pembelian tiket ni korang boleh memenangi hadiah sebuah gitar yang ditandatangani oleh semua artis PMI3 termasuk Italk RM10, jadi berbaloi kan..?.. tak silap aku macam tahun lepas siapa datang awal akan dapat t-shirt tajaan Zerohour.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Tiket Pesta Malam Indonesia 3

  1. goge says:

    Wah bestnya, aku pun baru “ter”beli tiket Akon Freedom Beach Concert kat Alamanda kelmarin. 😀

    Habis gak rm322 untuk dua orang… Berbaloi la jugak, bukannya selalu mamat tu datangkan?

  2. alicia says:

    ikot…

  3. Luth Textile says:

    TER-BELI?
    macam menyesal je gaya beli menatang tu.. hahha

  4. admin says:

    ye zaid pun dalam perancangan nak beli tiket akon ni… tapi… ermmm nak tunggu duit terpijak lagi ni hehehe

  5. admin says:

    nak ikot?.. huhu bak sini rm63 hinggit hahaha…

  6. admin says:

    ingat memang tak nak beli.. tapi adik punya pasal laburkan juga la duit ni haahaha

  7. PMI3 says:

    Hi moderator,

    Thanks for your supports.

    Please drop by at media center and look for me.

  8. admin says:

    hello, thanks… so just pergi media center ke?.. ermmm boleh kasi contact number dan nama? nanti senang nak jumpa… tq bebanyak… muahh!!..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *