Monthly Archives: June 2009

Disagree Band – To Prevent The Earth From Moving With You @ Hard Rock Cafe Malaysia

Hari ini bertempat di Hard Rock Cafe Kuala Lumpur berlangsungnya satu majlis pelancaran album terbaru dari kumpulan rock alternatif iaitu kumpulan Disagree. Mereka terdiri daripada Zahid (Vocal/Guitar), Aziz (Bass), David (Guitar) dan Hamka (Drams). Saya sendiri selaku media yang hadir … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Iklankan Band Anda @ Gigmalaysia.com

Sebelum tu nak minta maaf sebab dalam seminggu ni aku bz kerja dan pergi album release sana sini.. so blog mohdzaid.com ni akan slow sikit untuk 3-4 hari lagi.. Ok berbalik kepada cerita Gigmalaysia.com ni, setelah hampir 7 bulan aku … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , | 4 Comments

MJ Hitam Putih Kehidupanmu

Terlopong sekejap aku tadi kat office bila kawan aku dapat sms dari boyfriend dia yang mengatakan Michael Jackson dah meninggal dunia hahah betapa kunonya kami kalau kat office, Malaysia gempa bumi pun tak tahu… kene ada orang sms baru la … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , | 8 Comments

Apabila Novel Ibuku Tiada Dipasaran!!!

Hangin satu badan aku kat kedai Popular (Cheras Selatan) dan MPH (Sg.Wang), bila cari buku mak aku (Belahan Jiwa) tak ada!!.. apa top 10 ke buku mak aku tu?.. atau pekedai dah tak nak jual?… bila aku pergi je kat … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , | 2 Comments

Transformers 2 : Revenge Of The Fallen

Yahoo akhirnya tercapai gak hajat aku nak tengok movie Transformer 2 ni hehee sebelum tu aku kenalah transformkan diri aku jadi robot huhu. Petang tadi aku, mak dan adik gi tengok kat Jusco Cheras Selatan dekat je ngan rumah aku. … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | 1 Comment

HaCkEd By 1923TuRk-GrUp_K@RIZM

Dari sehari ke sehari aku nak letak post ni, tapi baru hari ni teringat.. hehehe hari tu laman web yang aku buat irisuriaglobal.com kena hack dengan hackers dari Turki. Ayoo-yoo… apasal la web ni yang jadi mangsa… tau la aku … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , | 3 Comments