Seks Itu Pengetahuan!

29052009_009

Aku dalam seminggu dua ni macam pelik je tengok budak-budak perempuan office aku ni, semuanya cerita pasal seks… hahaha kalau tu dulu kemain lagi bila budak lelaki persoalkan pasal seks kata kami ni gila seks la lucah la, tak bermoral dan macam-macam lagi.. tu la kalau dah namanya lelaki, pantang cerita pasal seks sikit dah diorang kata bukan-bukan.

Rupa-rupanya budak perempuan kat office ni dah berfikiran terbuka, semuanya gara-gara buku Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Seks Tapi Anda Malu Bertanya ni… bagus la kalau dah berfikiran terbuka. Bukan apa seks tu bukan sekadar untuk proses buat anak dan malam pertama je.. macam-macam lagi yang perlu di pelajari terutamanya bagi yang dah atau nak berkahwin tu..

Aku pun buat-buat la bz dan intai-intai apa la yang diorang dok gelak terbahak-bahak baca buku ni… ermmm rupanya.. ada artikel yang mencuit hati… waaa pandai pengarang ni olah soal jawab dan ada unsur-unsur humor kat dalam buku ni.. so tak la bosan membaca.. Aku pun sempat khatam buku ni malam tadi.. banyak gak la yang aku belajar… tak semestinya dah kawin baru nak baca kan… so adalah diharuskan kalau aku dan korang baca buku ni…

Antara petikan yang mencuit hati aku…

xd29052009_007

Suami meminta saya mengulum zakarnya, tetapi saya enggan kerana geli dan berasa jijik, Adakah saya dikira menderhaka?

Jawapan : Jika puan enggan lakukan perkara tersebut kerana kawasan itu kotor dan busuk, lebih baik minta suami puan basuh dulu dan boleh juga meminta suamiĀ  memakai kondom yang wangi dan mempunyai perisa… hahahahaha lawak tul.. (Puan boleh pilih perisa yang digemari seperti pisang, oren atau strawberi…) OMG… jujur dan terbuka pengarang ni… huhu perisa cili padi ada tak?… kawan aku kak sal suka yang pedas-pedas.. maklum la orang nogori… kakakakaka

Jadi aku cadangkan korang beli buku ni kat kedai-kedai buku dan rasanya ada kat READ MALAYSIA nanti .. gerenti puas hati… banyak lagi keluaran buku mereka yang bagus-bagus… selamat beramal….

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Seks Itu Pengetahuan!

  1. alicia says:

    ooo baguslah ko zaid. mesti ko baca buku ni smlm kat ofiskan.ahahaha. nak pinjam??

  2. Anarm says:

    waahh.. pinjam bro.. pinjam.. heheh

  3. Khai says:

    OMG!! lawak gile entri ni.. guling2 aku gelak.. hahahahaha…

    pe kata ko scan, n jual murah2 kat aku bro….

  4. admin says:

    ahha aku dah baca… semua aku dah baca sampai dah paham.. tinggal nak praktikkan je hahaha..

  5. admin says:

    heheh ok je no problem… segala apa yg ada kat blog saya ni boleh di ambil huhu.. share is care..

  6. admin says:

    hehe memang lawak bro… aku tak de scanner la bro.. nanti la aku try cari …

  7. Luth Textile says:

    macam best..
    hahaha.. bro, kalau terlalu terdedah sangat pon tak boleh gak.. salam kenal..

  8. admin says:

    salam kenal Luth.. ada betulnya tu… kalau dah keterlaluan tu dah dikira buku lucah pula nanti… apa yang penting saya disini ambil mana yang baik je.. yg tak baik tu kena la pandai-pandai heheh

  9. AdjLeee says:

    bagus giller buku ni.. aku dah baca sampai khatam 10 kali…

  10. Maaf la ye says:

    Maaf aq x setuju
    bab zkar ade lah tpt yg ktor
    stahu aq, kwsan lrgan di cium dr pusat hgga la ke lutut
    bab krn aq pnh dngar dr sumber yg leh d prcayei
    ag stu
    pnh gak aq dngar hram bab krn kwsan mlut ialah tmpat bg menyebut NAMA TUHAN( ALLAH SWT )jd jka tpat nie dletakn pde ssuatu yg jijik….. kmu sdr fkr

  11. Awesome! Its genuinely awesome post, I have got much clear idea on the
    topic of from this piece of writing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *