ChaQ Mentor

chuq_mentor

Tahniah kepada Ajai selaku mentor kepada bakat muda yang bernama Chaq ini. Kalau korang nak tahu Chaq ni abang kepada penyanyi Juara AF 4 (Stacy). Waaahh adik beradik memang pandai menyanyi dan berbakat diorang ni. Hahaha semalam baru aku buat entry aku tak suka penyanyi Malaysia.. tapi hari ni cakap lain pulak.. hahaha lantak la aku punya suka la.. 🙂

…ops terlebih sudah… aku sebenarnya tak ada mood nak update blog sebab penat sangat kerja.. jadi layan la video kat bawah ni ye… awooookkkk….. dan jangan lupa vote for ChaQ yaa..!!

Nama : Camellus De’lelli Anam (Chaq)
Umur : 20
Tarikh Lahir : 26 Julai 1988
Pekerjaan : Penyanyi / Penari

1. Apakah persamaan anda dengan mentor anda?
Abang Ajai sporting, boleh satu kepala dengan saya.

2. Apa anda akan buat lepas Mentor 3 jika anda memenangi Mentor 3? –
Terpulanglah kepada Ajai & tengoklah masa depan nanti.

3. Siapakah Idola anda?
Justin Timberlake. Apa yang Justin ada, Chaq pun ada! (Apa yang dia ada? ermmm??..)

4. Kenapakah anda menyertai Mentor 3?
Dulu saya mempunyai group, namanya Bad Boys. Tapi saya sekarang dah berada di Mentor 3 untuk memperjuangkan jiwa solo saya.

Chaq@Mentor – Gagap

Chaq@Mentor – My Love

Chaq@Mentor – Terima Kasih Cinta

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *