The Malaysian International Cocoa Fair 2009 (MICF ’09)

Hari ni dari 8 May hari tu hingga 12 May ini akan berlansungnya Pesta Coco Antarabangsa yang diadakan di Berjaya Times Square. Aku lepas balik kerja tadi sempat la singah-singah jap tengok produk tempatan yang berasaskan koko ni. Ermmm rupa-rupanya macam-macam ye koko ni boleh buat, boleh buat gincu, kosmetik, coklat coco, minuman koko, kek, dan macam-macam lagi la.. banyak gak booth yang jual coklat koko semuanya harga murah-murah, Semperna hari ibu ni aku sempat gak la beli coklat untuk mak aku…

Teringat zaman sekolah dulu, dapat air kotak koko free kat sekolah… tapi kalau minum air tu aku selalu sakit perut kekeke,… agaknya air kotak koko tu tak sesuai ngan perut aku kot… tapi bagus gak pihak sekolah buat macam tu.. jimat sikit duit budak-budak sekolah dari beli air sirap kat kantin yang mahal tu hehehe…
page

.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *