Manusia Bangang Kekejaman Terhadap Binatang

Arrrhhhh apa punya manusia bangang la ni… zalim betul… aku sampai hari ni tak boleh tengok video ni .. kalau tengok mesti nak nangis nak muntah nak penampor je… macam gampang pun ada. Semoga Allah membalas keatas kekejaman insan yang bernama setan tu terhadap binatang kesayangan nabi.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Manusia Bangang Kekejaman Terhadap Binatang

  1. Tuah says:

    zzzz menakutkan.. omg… ishk3….

  2. Khai says:

    aiyark.. ini macam pon ada… sian meow tu.. sob sob

  3. sayno says:

    wat????????????????????? bunuh meow meow??? tampar palakkkkkk

  4. Kojek says:

    Damn… kasihan pula aku tengok.. mudah2an orang yg buat tu di laknat Allah S.W.T

  5. alicia says:

    dorg makan ke kucing tu ??? takut aku..

  6. admin says:

    khai thanks ye letak vid ni kat ohtidak… nak cakap satu ni vid ni zaid dapat dari email so zaid tengok ramai yg comen tentang lagu yang digunakan agak ragu-ragu… so zaid dah upload kat youtube dan tukar lagu lain.. so nak mintak jasa baik khai untuk tukarkan video kat ohtidak tu kepada link ni http://www.youtube.com/watch?v=7qwc4-qxf_4 TQ..

  7. admin says:

    ahha diorang makan dowh… ngeriii

  8. admin says:

    tampar je diorang ni… kejam sungguh..

  9. Maya says:

    Semoga Allah membalas keatas kekejaman insan yang bernama setan tu terhadap binatang kesayangan nabi… amin

  10. ada says:

    aku tak sanggup nak lihat video tu,tapi siapa pun yg kejam terhadap binatang..aku doakan dia d laknat oleh tuhan….semoga dia mendapat balasan yg sepatutnye..

  11. Mohd Zaid says:

    zaid lagi tak sanggup nak tengok..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *