Selamat Pengantin Baru Cida & Azril

dsc_0049

Ucapan tahniah dan selamat pengantin baru kepada kawan pejabat aku iaitu Cida dan Azril atas perkahwinan yang cukup meriah, semoga kau dan suami kekal ke akhir hayat. Terima kasih la cida hidangkan makanan kat kitaorang walaupun kita orang datang lambat sampai khemah pun dah kemas tapi kau tetap layan kami dengan sempurna. Nasi Hujan yang kau hidangkan tu memang best tau… 1st time aku dengar nasi hujan… kalau kat kampung aku selalu orang makan nasi minyak …

layan gambar-gambar yang dirakam ni menggunakan Nikon D80.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Kerja and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Selamat Pengantin Baru Cida & Azril

  1. sis-lin says:

    amboii meriah nye dia..ramai kwn2 yg join,sis suke nye tgk..hepi sngt2 kan….

  2. admin says:

    salam sis lin… yup kami kalau bersama rakan memang meriah macam ni… sempoi je.. kekeek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *