Monthly Archives: May 2009

Zee Avi – Aku Dah Mula Minat Dia

Apa kes ni aku tetiba pulak suka dia ni.. haha pertama sebab dia sexy.. haaa jangan fikir yang bukan-bukan ya.. sexy tang suara dia. Muka pun boleh tahan lawa.. alamak macam gatal la pulak aku ni.. Aku rasa dia ni … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , | 3 Comments

Seks Itu Pengetahuan!

Aku dalam seminggu dua ni macam pelik je tengok budak-budak perempuan office aku ni, semuanya cerita pasal seks… hahaha kalau tu dulu kemain lagi bila budak lelaki persoalkan pasal seks kata kami ni gila seks la lucah la, tak bermoral … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , | 11 Comments

Sports Atau Astro Mustika?

Bengang tul aku dengan adik aku Uzair ni, balik rumah je sebok nak tengok bola.. hahaha padan muka hang aku dah potong channel Sports kat Astro… channel katun pun aku dah potong… bukannya kau tengok pun.. lagi la aku ni … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , | 2 Comments

Perkampungan Ikan Bakar Terapung (PIBT) Bersama Bloggers

Hari ni aku dan mak pergi Melaka gi ambik barang adik aku yang belajar kat Politeknik Merlimau Melaka, Sekarang ni dia cuti SEM so terpaksa la kami datang angkut barang-barang dan kain baju dia yang melambak tu balik. Sebelum ke … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , , | 25 Comments

Ingatkan Hantu Rupanya..

Seriau aku dibuatnya malam semalam,… aku ni jenis kalau esoknya tak kerja atau kerja petang, malam tu mesti aku online internet sampai pukul 5-6pagi… macam biasa lah kalau dah online tu aku ni tak ingat dunia… update blog lah update … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

Sebab Ke 519 Saya Nak Ke Singapura

Tahun ini tak silap aku tahun melawat Singapura… jadi mereka telah mengeluarkan dua ribu sembilan sebab kenapa perlu ke Singapore tahun ini… Aku telah memilih sebab yang ke lima ratus sembilan iaitu Separuh Harga untuk tiket-tiket masuk ke tempat pelancongan … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , | 12 Comments