One Drop Perfumes

zx

Salam semua, hari ni nak buat promo website terbaru kawan aku yang baru dilancarkan baru-baru ni (Sorry Su sebab lambat siapkan website ko ni). Kepada sesiapa yang berminat untuk beli perfume a.k.a One Drop Perfume leh la masuk website http://www.irisuriaglobal.com/ boleh pilih-pilih, borong semua pun boleh… beli banyak-banyak ye.. dan bagi sesiapa yang nak buat website macam website irisuriaglobal ni leh la contact aku… guna function online shopping…

Best Value For Money – Harga Murah hanya RM 40.00/RM 45.00

Best Quality – Baunya berkualiti

8 in 1 – 8 jenama dalam 1 kotak, hari-hari boleh tukar brand & ikut mood

Long Lasting – ia bukan spray tetapi pati perfume (oil-based)

Alcohol Free – tanpa was-was

Boleh Bawa Solat – Halal

For Souvenir – packaging sungguh cantik & menarik

Perfume Pelbagai Jenama Terkenal Dalam 1 Box

Calvin Klein, Ralph Lauren, Estee Lauder, Jennifer Lopez, Narciso Rodrigues, Yves Saint Lauren, Davidoff, Body Shop, Lancome, Gucci, Kenzo, Cacharel, Lancome, J’adore, Dior, Hugo Boss, Chanel, Dolce & Gabbana, Coty, Elizabeth Arden, Paris Hilton, Hugo Boss, Chanel, Giorgio Armani, Lolita Lempicka, One Drop Perfumes, Amouage, Montana, Yohji Yamamoto, Givenchy, Bvlgari, Versace, Issey Miyaki, Aramis, Guy Laroche, Gaultier, J.P.

” Anda Boleh Dapat 8 Jenama Di Atas Dalam 1 Kotak “

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to One Drop Perfumes

  1. alicia says:

    lawaklah testimonial ko tu zaid. ko ni perasan nak mampos!!!

  2. admin says:

    hehehe betul la… ko try la minyak wangi ni… gerenti budak2 helpdesk tak keruan

  3. azman says:

    Aslm

    Izinkan Saya perkenalkan diri saya Noor Azman Yakob dari Puchong Selangor. Saya adalah “exclusive sole distributor” bagi pasaran Malaysia untuk Produk perfume berjenama “ Smart Collection” yang diimport sepenuhnya.

    Produk ini mengandungi Denat- alkohol yang boleh digunakan untuk sembahyang. Ini tidak ada keraguan. Untuk pengetahuan hanya produk yang diperbuat dari alcohol dari prosess pemeraman (Fermentation) dari bahan seperti anggur, tebu, dan sebagainya saja yang yang memabukkan dikelaskan sebagai najis dan tidak boleh diunakan untuk sembahyang.

    Isipadu produk 15 ml dan setiap kotak mengandungi 18 botol.

    Ini adalah produk baru yang pastinya akan mendapat tempat dipasaran. Saya sedang mencari pengedar untuk memasarkan produk ini dipasaran.

    Profit margin yang menarik akan dinikmati oleh pengedar dan harga pasaran ditetapkan pada RM 30. Stokist boleh memperolehi keuntungan sehingga 100%.

    Sila hubungi saya di 012-4257602 atau halami webb http://www.smarttraderz.com

    Sekian terima kasih.

    Noor Azman
    Director
    azman@smarttraderz.com

  4. hazal says:

    mcm ok je cna nak joint

  5. ismail says:

    saya nak jadi ahli cam mana ismail3174@yahoo.com.my

  6. admin says:

    ops… saya tak menjual one drop ni… hanya promot blog kawan saya je..

  7. Boss perfume says:

    we provide boss perfumes at economical price. perfumesegment is the best place to buy boss perfume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *