Can’t help falling in love

Lagu yang sama, tapi berlainan rentak, berlainan penyanyi…. apa-apa pun kesemuanya aku suka bangat… dari zaman Elvis ke A-Teens dari bahasa inggeris ke bahasa cina…

Elvis Presley

UB40

A-Teens

F4

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Can’t help falling in love

  1. alicia says:

    kate nak letak citer tentang mambang putih kat kedai makan tu.beria sy n rina cek blog engko pg td dow…

  2. admin says:

    dah letak dah cerita tu mula2… tapi macam tak best je… tak tahan aku gelak… hehehe

  3. alicia says:

    baru sy pasan. elvis tu pun dah cukup menunjukkan imej mambang putih dow. cuma xde topi je. pastu dia kena menyanyi sambil duduk kat meja makan. (rasa2 ko tau x apa yg dalam fikiran sy sekarang ni?)

  4. admin says:

    hahahaah aku kenal siapakah lelaki itew…. shuuutttt jangan kasi tau sesiapa tau… nanti dia marah…

  5. alicia says:

    ahahahaha..ini rahsia kita bertiga dgn rina..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *