Pesta Malam Indonesia 3

flyer

Salam kepada semua peminat-peminat band dari Indonesia. Waaa tak sabarnya aku nak tunggu Konsert Pesta Malam Indonesia 3 pada 20 Jun 2009 nanti. Tapi artis-artis yang terlibat untuk tahun ni macam tak best je antara yang terlibat adalah Sheila On 7, Dewa, Padi, Gigi, Andra & Blackbone, Aku dan persembahan jemputan dari Malaysia iaitu Jinbara… Huh.. aku datang pun semata-mata nak tengok kumpulan Dewa dan Sheila on 7, kalau tahun lepas lagi hot ramai artis ternama datang..

Apa-apa pun korang tunggu je 20 Jun nanti aku akan letak gambar-gambar konsert tu kat blog ni ye… cayok….

Sedikit info tambahan (Sumber)

A carnival come with concerts with artist line-up as follow:
Opening – Aku, Jimbara
Indonesia group – DEWA 19, SHEILA ON 7, PADI, GIGI, ANDRA & THE
BACKBONE.

Ticket Price:

Category

Ticket Price (RM)

Remarks

Free Standing

63.00

Ticket Price inclusive of RM10 iTalk card

Promotion:
Western Union – Less RM10

Category

Normal Price
(RM)
(incl.Axcess Fee)

WESTERN UNION
(RM)
(incl Axcess Fee)

Free Standing

63.00

53.00

Terms & Conditions:
– Purchaser to present receipt of Western Union money transfer upon purchase (No     photocopy accepted)
– Limit to One ticket per receipt
– TAs to keep the original receipt from the purchaser.
– Available at all 4 Axcess outlets only.
– Not available for HOTLINE & INTERNET

Axcess outlets
> Axcess Office, Jalan Semangat
> 1-Utama Shopping Complex
> Stadium Putra Box Office, Bukit Jalil
> Alamanda Putrajaya Mall

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.