Pesta Malam Indonesia 3

flyer

Salam kepada semua peminat-peminat band dari Indonesia. Waaa tak sabarnya aku nak tunggu Konsert Pesta Malam Indonesia 3 pada 20 Jun 2009 nanti. Tapi artis-artis yang terlibat untuk tahun ni macam tak best je antara yang terlibat adalah Sheila On 7, Dewa, Padi, Gigi, Andra & Blackbone, Aku dan persembahan jemputan dari Malaysia iaitu Jinbara… Huh.. aku datang pun semata-mata nak tengok kumpulan Dewa dan Sheila on 7, kalau tahun lepas lagi hot ramai artis ternama datang..

Apa-apa pun korang tunggu je 20 Jun nanti aku akan letak gambar-gambar konsert tu kat blog ni ye… cayok….

Sedikit info tambahan (Sumber)

A carnival come with concerts with artist line-up as follow:
Opening – Aku, Jimbara
Indonesia group – DEWA 19, SHEILA ON 7, PADI, GIGI, ANDRA & THE
BACKBONE.

Ticket Price:

Category

Ticket Price (RM)

Remarks

Free Standing

63.00

Ticket Price inclusive of RM10 iTalk card

Promotion:
Western Union – Less RM10

Category

Normal Price
(RM)
(incl.Axcess Fee)

WESTERN UNION
(RM)
(incl Axcess Fee)

Free Standing

63.00

53.00

Terms & Conditions:
– Purchaser to present receipt of Western Union money transfer upon purchase (No     photocopy accepted)
– Limit to One ticket per receipt
– TAs to keep the original receipt from the purchaser.
– Available at all 4 Axcess outlets only.
– Not available for HOTLINE & INTERNET

Axcess outlets
> Axcess Office, Jalan Semangat
> 1-Utama Shopping Complex
> Stadium Putra Box Office, Bukit Jalil
> Alamanda Putrajaya Mall

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Pesta Malam Indonesia 3

  1. halfbreath19 says:

    jangan rsau.. nnti wa turun punye.. ha..

  2. admin says:

    @halfbreath19,

    nanti leh la jumpa

  3. petiribut says:

    walaupn xramai band yg dtg tp kualitinya tetap ada..
    drpd bawa band byk2 tp xda kualiti bwt per..
    bawa band2 yg nyanyi lagu tangkap leleh ke konsert mcm ni mmg xsesuaiiiii..
    list thn ni bgi aku mantap walaupn xbyk..otai2 jgk..tp klu selit nidji lg mantap..
    klu stakat samsons,ungu,matta..huhhh sedey aku tgk..

  4. admin says:

    heheeh aku memang suka yg tangkap leleh ni… rock pun suka gak…
    ada betulnya cakap kau.. mungkin selera aku lain kot sebab tu aku rasa tak berapa best konsert thn ni.. tapi walaubagaimanapun aku tetap pergi konsert tu nanti… kalau ada peluang kita jumpa disana ye..

  5. --- says:

    apsal aku dan jinbara opening?

    korang tau, ari tu ada free event kat capsquare kl, suma band2 best cam the times, couple, bittersweet, estranged, pop shuvit, love me butch, cassandra, restraint

  6. niasari90 says:

    wehh.asal jinbara??
    x best dohh..

  7. admin says:

    @—,

    yes.. banyak lagi artis indie yang boleh diketengahkan… i love couple dan bittersweet…

  8. admin says:

    @niasari90,

    tu la pasal.. tak tau la dah event tu nak artis tu .. maybe dia melobi lebih kot.. aagagagag

  9. cikaja says:

    tumpang tanye, nak beli tiket kat mane eh?

  10. admin says:

    boleh beli melalui call axcess ticket atau pun boleh kejar skuad hot FM untuk dapatkan tiket free.

  11. daniel says:

    bro.. aku miss 1st 2concerts. tp aku dh tebus dgn concert tour dewa19 yg lepas. heh. dis time aku xnak miss. tp bca review PMI yg lepas2 byk kecoh2 sbb fan dari indonesia. jd tkut plak nk gi. kalau dpt dok dgn croud malaysia ok gak..

  12. admin says:

    ala diorang tu memang kocoh… tak pe nanti awak akan nampak tempat yg aman… disitulah kami…

  13. nat says:

    buat sesiapa yg tahu, bole bgtau tak schedule hari tu?

  14. PMI3 says:

    Hi Moderator,

    Thanks for support.

    Please contact me.

    Cheers!

  15. admin says:

    already send email to you… thanks… saya sangat menghargai kerjasama pihak tuan..

  16. Pingback: Mohd Zaid Othman »  Tiket Pesta Malam Indonesia 3

  17. petiribut says:

    Aku xpernah miz lyn PMI..since 2 thn lepas..dun wori la nk dtg bwt sesapa yg was2 nk dtg 2..ada ruang utk fan2 yg duk aman dan damai..cam na nk dpt backstage pass???aku dgr ada pasca party lg..menarik betoi thn ni PMI..nasib2 ada luck bole dpt gitar lg..thn ni dpt tshirt free lg x??byk plk soalan aku.c u there bro..

  18. admin says:

    rasanya ada free tshirt lagi.. tapi kene datang awal la… harap-harap tak ada sebarang kekecohan berlaku nanti… semuanya aman…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *