Yamca Bersama Dakosue

Petang tadi waktu dinner Aku, Kak Sal dan Asrul sempat yamca kat Lemongrass Berjaya Times Square. Ini pun sebab Suria kawan lama aku turun sini sebab nak bincang projek website terbarunya. Kebetulan Zam dan baby Iris pun ada … Hehehe kami ni memang rancang nak tengok baby Iris dari hari tu lagi … tapi tak gak kesampaian sebab kami asik bz kerja je… tu yang kekadang Suria perli kami tunggu anak dia dah berjalan baru nak jumpa hehehe… sorry la Su bukan kami tak nak jumpa tapi kau pun tahu kan cuti kita orang ni tak sama, pastu kerja bertimbun pulak..

16042009_032

Makanan kat sini ok-ok je… tak tau la nak cakap sebab masa nak order semuanya dah sold out… tapi nasi lemak ayam dia sedap… harga pun boleh tahan RM9.90 je.. (nasib baik zam belanja… kalau tak tak makan aku kat kedai ni hehehe tak mampu) thanks ye zam sebab belanja kami …

16042009_028

Pasangan yang sehati sejiwa… comelnya Iris…

16042009_027

16042009_022

Iris ni suka dengan kak sal (baju merah), bila kak sal agah mesti Iris gelak hehehe…

16042009_011

Aku memang suka sangat dangan dengan budak-budak… tapi aku takut nak dokong baby… sebab tu bila aku pegang Iris macam tak balance je… takut jatuh heheheh

Nak gambar lain-lain tengok gallery ni.. (Gambar-gambar ini diambil menggunakan kamera handphone Nokia 5320 (2mpixel)…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.