Krispy Kreme Doughnuts @ Berjaya Times Square

news_image2

Hari ni aku dapat rasa doughnuts baru dari Krispy Kreme ni… untuk pengetahuan kedai pertama mereka akan dibuka pada 27 April 2009 ini di Berjaya Times Square. Jom jadi pelanggan pertama dan bakal memenangi hadiah berupa bekalan doughnuts selama setahun..

Memang sedap doughnuts Krispy Kreme ni dan aku jangkakan ianya boleh mengalahkan pesaing yang lain. Harga pun berpatutan jadi tak payah cakap banyak 27 April ni kita serbu yek…

3287_76159646385_699511385_2119898_5731237_n

13042009

13042009_001

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Krispy Kreme Doughnuts @ Berjaya Times Square

  1. kerol anuar says:

    wahhh! tak sabarnyeh..
    lambat betol isnin..
    heh heh

  2. alicia says:

    biar benar pelanggan pertama dapat free doughnuts?? kena tunggu kat pintu sebelum opening doww!!

  3. admin says:

    hehee sabar-sabar… aku tengok signboard dia dah pasang dah kat TS..

  4. admin says:

    betul la alice… ko keje apa isnin tu alice… jom sama-sama serbu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *