Monthly Archives: April 2009

Huwaaa Aku Gemuk La..

Aduhhh sakit kepalaku… apa la aku ni gemuk pun susah… apa nak bising… aku makan minum pakai duit aku… dah gemuk tu buat la cara gemuk.. uwaaaaa geramnya. Banyak baju-baju aku dah tak muat, dulu beli saiz xl.. sekarang xxl… … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | 41 Comments

One Drop Perfumes

Salam semua, hari ni nak buat promo website terbaru kawan aku yang baru dilancarkan baru-baru ni (Sorry Su sebab lambat siapkan website ko ni). Kepada sesiapa yang berminat untuk beli perfume a.k.a One Drop Perfume leh la masuk website http://www.irisuriaglobal.com/ … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments

Can’t help falling in love

Lagu yang sama, tapi berlainan rentak, berlainan penyanyi…. apa-apa pun kesemuanya aku suka bangat… dari zaman Elvis ke A-Teens dari bahasa inggeris ke bahasa cina… Elvis Presley

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , | 5 Comments

Kerja… Gaji….

Aku masa umur 7 tahun dah mula bekerja sekadar membantu abah aku berniaga kedai makan kat Bandar Kajang. Masa umur 7 tahun tu dah mula tolong-tolong angkat pinggan lepas orang makan kat kedai abah aku tu, basuh pinggan, kemas meja… … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , | 10 Comments

Pesta Malam Indonesia 3

Salam kepada semua peminat-peminat band dari Indonesia. Waaa tak sabarnya aku nak tunggu Konsert Pesta Malam Indonesia 3 pada 20 Jun 2009 nanti. Tapi artis-artis yang terlibat untuk tahun ni macam tak best je antara yang terlibat adalah Sheila On … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , , , , | 20 Comments

Ciri-Ciri Wanita Idaman Mohd Zaid Othman

Alamak perlu ke aku buat entry pasal ciri-ciri wanita idaman aku ni?… sepatutnya tak perlu. Tapi baru-baru ni kawan aku bertanyakan ciri-ciri wanita yang aku suka dengan kata lain yang boleh dijadikan isteri. Hahaha lawak la entry ni.. yang penting … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , | Leave a comment