Laptop Aku Dah Hangus!!

Pertama sekali aku nak minta maaf kat Suria, Kak Suraya, Kak Yati sebab tak sempat nak siapkan website dan update website anda. Huh frustnya… laptop aku dah hangus.. modem hangus… duit pun bakal hangus hahahaha…

Aku bulan 3 dan bulan 4 ni memang workaholic. Tidur pun kekadang tak sempat. Ingat memang nak siapkan semua website yang tertangguh lama tu semalam.  Last-last kena kilat… huhu banyak dosa kot..  nak kata simpan benda tak baik dalam laptop tu tak gak… nak kata surf web biru pun tak gak… mungkin dah nasib tak baik kot semalam.

Tapi nasib baik laptop aku under warrenty lagi, tapi tak tahu la kalau pasal kilat ni boleh claim atau tak.. nak pergi hantar laptop tu pun tak ada masa.. maybe sabtu ni baru boleh hantar. ArrrhhHHhhh agaknya berapa lama la nak tunggu repair ni kan…

Rasanya line telefon rumah aku memang dah rosak.. sebab seminggu ni line telefon memang bising, modem pun asik terputus. Aku dah report kat Telekom tapi sampai hari ni tak datang-datang. Kalau ok pun kejap je lepas tu line telefon macam gila balik… WTF…

harap kak su, kak yati dan suria bersabar ye… zaid akan update pelahan-lahan… kalau terpaksa, kena pergi cyber cafe la jawapannya update website anda semua…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Laptop Aku Dah Hangus!!

  1. NBkara says:

    Salam zaid, sian ko. Ko nak pinjam laptop akak ke? ada beberapa buah kat rumah ni..mailah..ha.ha..
    kat rumah tu wiring ada masalah tak zaid? apa-apa pun takziah…

  2. anarm says:

    time ujan ko on laptop? beli la extension wire yg anti-kilat tu.. dgr org ckp bnde tu elok.. biasa ade guna kt office2.. huhu.. cadangan sahaja :p

  3. mohdzaid says:

    hehe kalau nak kasi zaid terima dengan hati terbuka… kalau kasi terus nak la heheheeh…. 😀

  4. mohdzaid says:

    tu la anarm… selalu memang tutup… tapi hari tu banyak kerja nak kena siapkan… so terpaksa la bukak…, ok len kali zaid pakai protector tu… nanti nak cari kat lowyat…

  5. delima says:

    eh..awak punya kes sama ngan saya punya kes… saya punya laptop dah tak bleh berfungsi..tak tahu la samanda laptop / kabel power yang kong. Model streamyx pun dah hancus..

  6. mohdzaid says:

    ye ke.. saya pun turut simpati… hari ni orang Streamyx dah ganti modem saya.. tapi laptop esok baru bawak HP pergi repair…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *