MYC Magazine – Ada gambar saya?..

Salam Taj Mahal semua.. hehehe ingat lagi tak entry saya bertajuk MohdZaid Othman » Cornetto Percuma 14 Feb hari tu? hari ni duk lepak-lepak dengan member office kat Starbucks sambil baca-baca majalah kat situ. Tengoklah cover majalah MYC Community College ni… macam best je.. belek punya belek ternampak pulak gambar mamat sekor ni… hehehe gambar aku la.. tengah pegang ais kerim masa Cornetto bagi ais kerim free ari tu.,.. huhu apsal la diorang letak gambar aku yek… bukan hari tu berapa ramai dia ambik gambar… gambar aku pulak jadi pilihan hahahah (Walaupun gambar kecik)… maybe aku ni hensem kot? hahahaha…. yo la tuh..

ok lah kepada sesiapa yang nak buat koleksi gambar aku tu boleh ambik majalah free ni kat Starbucks, MCdonalds, California Fitness, J.Co Donuts berdekatan anda sebelum kehabisan…

Cover Majalah MYC bulan MAC 2009

dsc_0887

dsc_0886

Gambar aku yg di gunapakai (Cornetto aku nak mintak royalti leh tak hehhe)

dsc_0891

dsc_0896

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *