Jom Goyang-goyang Bersama Project Pop

Hahaha tah kenapa lepas aku dengar lagu-lagu dari kumpulan Project POP band dari Indonesia ni aku rasa happy sangat. Sebenarnya bukan ada apa yang menarik pun dengan mereka ni. Tapi aku minat kat muziknya, walaupun lagu macam lagu tadika tapi best pulak melodi dia.. layan je la video-video ni ye.. lagipun umah aku tak ada Astro sekarang ni sebab nak tunggu orang Astro relocate piring Astro… jadi wat masa ni aku layan Youtube je arr…

Project Pop – Goyang Duyu (Super HQ Audio/Video)

Jom dengar lagi lagu-lagu ngetop dari Project POP..

Project PopBukan Superstar (SUPER HQ Video)

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Jom Goyang-goyang Bersama Project Pop

  1. life4hire says:

    aku sangat suka project pop…lagu n video dia mmg lawak !

  2. der panzer says:

    hahh…ha…ha…. kelakar gile…..
    cuba lah tengok yg tajuk “jangan ganggu banci”,….”metal vs dugem”,……”dangdut is the music of my country”…….100% funny
    serch je kat google,…… mesti dapat….

  3. DER PANZER says:

    cuba jugak lah tengok……. tajuknye..”dangdut is the music of my country”, “metal vs dugem”
    “jangan ganggu banci”………….. “bukan superstar” mesti kelakar giler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *