Tayar Motor Pancit Lagi…

cimg0123-copy

Tension betul aku hari ni, dah la kerja malam balik pukul 7pagi, tengok motor pancit kat carpark office pulak. Geram tul mesti ada umat yang dengki ngan aku ni. Selalu sangat motor aku dipancitkan. Hari tu side mirror kiri kanan kena curi. Banyak dah kes pancit motor dan curi barang kat sini.. sapa punya kerja la ni.

Harapkan ada CCTV kat parking ni selamat la rupanya tidak.. yang menaikkan darah aku mulai bulan ni sekali parking motor kena bayar RM1.00, kalau sebulan aku bekerja dah RM24 ringgit.. kalau sekuriti tak ada buat apa nak bayar?…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Kerja and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Tayar Motor Pancit Lagi…

  1. KNizam says:

    kesian ko
    aku simpati. hehe 🙂

    KNizam’s last blog post..“Adrenaline Rush: Shark Bite Kiss” – Ada Berani ?

  2. dakosue says:

    mkn la ubt diet pati halia kompom x pancit lg kekeekekekeke

  3. alicia says:

    kesian…hahaha…

  4. mohdzaid says:

    [seesmic TV4sK7Hetk|4vTSG5z5mj_th1.jpg http://www.seesmic.com/video/TV4sK7Hetk seesmic]

  5. along says:

    tayar moto ko mcam tayar kereta lembu?:-/

  6. admin says:

    siut je…

  7. hafiz-ahmad says:

    engkau perli lah sikit mat sekuriti tu…baru padan dengan muka dia

  8. admin says:

    Hehe tak kuasa nak perli2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *