Mohdzaid.com › Kene hack ke?

wordpress-hackeda

Alamak ada orang nak hack blog ni ke?,. pagi ni bila aku masuk blog ni tiba-tiba blank semua post entry jadi kosong. Huh adakah ini gara-gara aku post entry untuk flag Tolong Flag Blog Ini : id-top.blogspot.com ni? sebab dua tiga hari ni banyak betul IP dari Indonesia masuk blog aku. huh apa-apa pun kalau nak hack kasi aku backup file dulu yek hehehehe…

Setelah aku re-install WordPress 2.1.7 dan belek-belek sikit sql ok dah.. semua user yang register sebagai member aku dah delete. Semuanya Spam dari IP Indonesia, kepada semua hacker tak kirala dari Indonesia atau dari mana tolong jangan hantarVirus JambanMu! kat aku lagi yek… hehehehe

Sama-sama kita amalkan blog cara sihat.!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Mohdzaid.com › Kene hack ke?

  1. anarm says:

    huhu.. kena hack ke? wordpress 2.1.7?
    yg latest ke? 2.7.1 kn…

    anarm’s last blog post..I’m tagging your blog

  2. alicia says:

    macamana ko tau kena hack? ahahaha…bestlah ko. banyak benda ko tau. nanti ko ajar gue!!

  3. admin says:

    ahha bro guna 2.7.1, tak pasti la betul atau tak kena hack.. tapi yang pasti hari tu semua entry menjadi 0, ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *