Game Muka Sendiri

Haaa lepas kes main game Tengang Norman keluar akhbar Metro, tergerak hati aku nak buat game untuk kenakan kawan-kawan aku, ni pun selepas aku masuk blog Suria yang telah superimposekan gambar comel aku tu hehehe.

Su ni aku balas balik hahaha padan muka kau!.. ok kepada kawan-kawan yang nak try applikasi ni boleh masuk  http://www.pictogame.com dan buatlah game anda sendiri. Ianya sungguh senang dan mudah.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *