Tak ada Kerja Budak Ni

Macam-macam jenis email aku dapat minggu ni, ada yang kelakar ada yang ngeri ada yang seram,… tapi aku tertarik dengan email satu ni, kretiviti mamat-mamat ni tengah bosan kat tempat kerja. Duit-duit ringgit serata negara ni di lipat dua dan dicantumkan antara hidung kita hahahah memang kelakarkan…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog, Macam-Macam and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tak ada Kerja Budak Ni

  1. Sarnia says:

    Budak2 ni mmg dah kebosanan yang terlampaulah…hahaha

  2. muahahaha.. best dowh.. sangat cool 🙂

    azizwan(dot)com’s last blog post..Releven Lagikah Disable Right Click?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *