Sudah Sampai – Pembelian E-bay Pertamaku

snapshot_20090301

snapshot_20090301_1

Sukanya aku sebab barang pertama yang aku beli dari Ebay.com ni dah sampai, barang yang dimaksudkan ialah Infrared Remote Control for Nikon D90/D80/D60/D40X/D70S remote untuk kemera Nikon D80 baru aku ni bernilai USD4 kalau convert dalam duit Malaysia dalam RM15.04 dan yang bestnya penghantaran adalah Percuma!, Rasa sekejap je sampai dari Hongkong ke Malaysia aku beli ari tu 18 Feb sampai 25 Feb dalam masa 7hari je.

Jadi kepada rakan-rakan semua jangan takut untuk beli online, segalanya mudahkan. Tapi pastikan seller yang korang nak beli tu banyak dapat komen positif baru boleh percaya.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sudah Sampai – Pembelian E-bay Pertamaku

  1. eh..bagus lah. nak try lah..
    ape ke barang nak beli eh..?

    Minister Of Mind’s last blog post..ISO – certification

  2. tak bercadang nk jd seller ke bro? takkan nk jd buyer je. hehehe..

    azizwan(dot)com’s last blog post..Releven Lagikah Disable Right Click?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *