Sepupuku EDY dah Tunang

Tahniah edy.. waahh akhirnya tunang gak kau ye,… wakil keluarga Halimah cucu yang pertama. Ko jangan tunggu aku, aku ni lambat lagi. Calon pun tak ada lagi.. Gambar-gambar ni aku rakam menggunakan kamera D80 Nikon. Jadi layan je la..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *