Monthly Archives: March 2009

Laptop Aku Dah Hangus!!

Pertama sekali aku nak minta maaf kat Suria, Kak Suraya, Kak Yati sebab tak sempat nak siapkan website dan update website anda. Huh frustnya… laptop aku dah hangus.. modem hangus… duit pun bakal hangus hahahaha… Aku bulan 3 dan bulan … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | 6 Comments

Semalam…

– Semalam aku tak ada idea langsung nak update blog, bukak blog dan duk fikir sampai 1jam tak tau nak tulis apa. – Semalam aku baru balik dari bercuti bersama rakan-rakanku – Semalam bila bangun pagi makanan kucing kehabisan, semua … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Selamat Hari Jadi Kak Norhayati Berahim

Zaid doakan kak yati semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa ceria disamping keluarga tercinta. Selamat hari lahir ye kak..

Posted in Blog | Tagged , | 2 Comments

Selamat Hari Jadi Shahrizal

Shah bugil.. ini exclusive dari aku ucapan selamat hari jadi untuk kau,… huh selamat bercuti dan selamat hari jadi, semoga kita dapat jadi sahabat yang baik sampai bila-bila… hhuh dah tua kau yek hehehe.. ala shah umur tak kesah janji … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , | Leave a comment

MYC Magazine – Ada gambar saya?..

Salam Taj Mahal semua.. hehehe ingat lagi tak entry saya bertajuk MohdZaid Othman » Cornetto Percuma 14 Feb hari tu? hari ni duk lepak-lepak dengan member office kat Starbucks sambil baca-baca majalah kat situ. Tengoklah cover majalah MYC Community College … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Google Street View

Pernah dengar tak Google Street View?… kat Malaysia belum ada lagi, Google Street View ni adalah ciri terbaru untuk Google Maps dan Google Earth yang membolehkan penggunanya memaparkan tempat yang dirakam oleh kereta Google View ni dalam keadaan 360° horizontal … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , | 1 Comment