Jom Tonton : Main-Main Hantu

407px-postermain-mainhantu-copywaaa lama dah aku cari cerita ni, akhirnya dapat gak tengok kat youtube, ingat lagi aku masa kecik-kecik memang suka benor tengok cerita Main-Main Hantu ni, ada lawak, seram dan macam-macam lagi.  Masa zaman aku kecik-kecik dulu ada video player yang boleh rakam rancangan ni dari TV ke video tape, hari-hari aku ulang tengok cerita ni sampai dah naik hafal skripnya. Lepas video player aku rosak langsung dah tak tengok cerita ni, kat Astro pun tak pernah tayang, apsal yek?… ok la janji aku dah dapat tengok semula cerita melayu ni. Kalau korang semua nak tengok jom klik link youtube ni..

Aku dah buat Playlist – Main-Main Hantu, so korang tak yah cari lagi dan video tu akan auto play untuk part yang seterusnya.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jom Tonton : Main-Main Hantu

  1. bd fabregas says:

    tq bro sbb kongsi.. aku pn cam rindu nk tgk balik cite ni.. kalo x silap aku, diorg ade wat penggambaran kt taman buaya melaka kn?? aku pn x igt dh..

    bd fabregas’s last blog post..Keliwon Episod 4..

  2. twenty-six says:

    oo yg cerita tukang gaji umah bunuh lipas dngan cara membaling ubat gegat kan?hehehe..seingat aku cerita ini saduran cerita hong kong..tak ingat lah pulak siapa yang tiru siapa

    twenty-six’s last blog post..no road tax rebate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *