Atas Permintaan Bugil dan Yusron – Casablanca (Bertie Higgins)

Hai kawan-kawan…. hehehe shah bugil dan yusri a.k.a yusron ni aku tujukan lagu kegemaran aku kat korang dan bakal adik ipar korang a.k.a. awek aku si alice in wonderland. Puas hati yek!.. hihihi.. aku memang suka lagu-lagu lama wei, korang jangan la gelak pulok… lagu ni memang sedih dan best tak caya meh dengar aku letak versi karaoke lagi, korang nyanyi la sampai muntah hihihi..

Alice kalau baca blog ni, sila balas lagu aku kat blog ko plak… biar orang ramai tahu yang kita ni sudah berpacaran, hahahah gelak besar aku (Bila masa plak yg kita declare ni) arhhh lantak la suka-suka je kan bukan betul pun.. kalau betul pun apa salahnyakan…

(kepada sesiapa yang baca blog aku ni jangan pening yek.. sebab entry aku kali ni aku tujukan kepada 3orang saja,… Alice, Bugil dan Yusron…

dsc_0037

dsc_0025

nak lirik? klik link dibawah

I fell in love with you watching Casablanca
Back row of the drive-in show in the flickering light
Popcorn and cokes beneath the stars
Became champagne and caviar
Making love on a long hot summer's night 

I thought you fell in love with me watching Casablanca
Holding hands 'neath the paddle fans
In Rick's candle lit cafe
Hiding in the shadows from the spies
Moroccan moonlight in your eyes
Making magic at the movies in my old Chevrolet 

Oh a kiss is still a kiss in Casablanca
But a kiss is not a kiss without your sigh
Please come back to me in Casablanca
I love you more and more each day as time goes by 

I guess there're many broken hearts in Casablanca
You know I've never really been there so I don't know
I guess our love story will never be seen
On the big wide silver screen
But it hurt just as bad when I had to watch you go 

Repeat once

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Kerja and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Atas Permintaan Bugil dan Yusron – Casablanca (Bertie Higgins)

  1. aman says:

    ooo..patut aku pening, sbb ditujukan khas tuk 3 orang tue..hehe

    aman’s last blog post..Chrome Mula Menyokong Paparan Skrin Penuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *